Cikkek

A D-hey portál elundult!

A Dunaág Táncműhely oldala újjászületett.

Üdvözlünk a D-hey Táncműhely megújult weboldalán!

Hosszú idő után, ismét elérhető a mostanra megújult formában működő honlapunk…

a Dunaág Táncműhely és a Dunaszerdahely Táncklub közösségeket egyesítő a tánc összetartó-, gyógyító-, megújuló-, szeretet-erejét manifesztáló portálunkon.

D-hey-ből a D, mint ahogy az ABC-ből sem értelmezhető külön a D betű, ugyanúgy nem értelmezhető Dunaszerdahely sem a körülötte lévő falvaktól, városoktól, vagy régiótól mint szótagok, mint megyéktől mint szavak, és mint országoktól mint mondatoktól; és a világ és a megismerése a mondanivaló!

Nekünk a tánc világa az amin keresztül megismerjük a világot. Nemcsak mi megyünk a táncunk után, de mi utánunk is jönnek táncosok, hogy mondanivalónkat testbeszéddel eltáncolhassuk egymásnak. A tánc összeköt minket.

A hey… D-hey-ből pedig a hely, mint a táncműhely vagy dunaszerdahely, vagy egy hely ahol táncolunk.

A Dunaszerdahely Táncklub 2014-ben alakult, míg a Dunaág Kamara Néptáncegyüttes ami a Dunaág Táncműhely elődje 1996-ban. Megpróbálunk minden elérhető anyagot visszaállítani, felújítani, melyek a régi oldalunkon és facebook oldalunkon megtalálhatóak voltak. Egyben keressük a még feldolgozatlan tartalmakat is, otthoni fiókokban lapuló fényképeket, archívumokban megtalált újságcikkeket, képeket, videókat, kamerákból, fényképezőgépekből, telefonkból.

Ehhez a munkához bárminemű segítséget nagy örömmel fogadunk, legyen az jelenlegi vagy volt táncosunk, vagy csak lelkes követőnk. Jelentkezz bátran! Egy baráti csapat vár!

Keresse friss információkért, újdonságokért, vagy csak tekintse meg rólunk készült videó és képanyagot. Inspirálódjon tőlünk, csatlakozzon hozzánk vagy hozza el gyermekét, barátját, ismerősét.

Ne feledje:

A tánc mindenkié!

… és hogy …

Soha-nincs késő elkezdeni!

Ha tetszett a cikk, osztd meg!

Leave Comment