Bemutatkozó:

Ez itt most csak egy rövid bemutatkozó lesz:

Üdvözlünk a D-hey Táncműhely megújult weboldalán! Dunaág Táncműhely és a Dunaszerdahely Táncklub közösségeket egyesítő a tánc megújuló-, gyógyító-, összetartó-, szeretet-erejét manifesztáló portálunkon. D-hey-ből a D, mint D az ABC-ből sem értelmezhető külön, csakúgy mint Dunaszerdahely sem értelmezhető a körülötte lévő városoktól, szavaktól mint régiótól, mondatoktól mint megyéktől és mint mondanivalótól mint országtól. Nemcsak mi megyünk a táncunk után, de mi utánunk is jönnek táncosok, hogy mondanivalónkat testbeszédünkkel eltáncolhassuk egymásnak. A tánc összeköt minket.

A Dunaszerdahely Táncklub 2014-ben alakult, míg a Dunaág Kamara Néptáncegyüttes ami a Dunaág Táncműhely elődje 1996-ban. Megpróbálunk minden elérhető anyagot visszaállítani, felújítani, melyek a régi oldalunkon és facebook oldalunkon megtalálhatóak voltak. Egyben keressük a még feldolgozatlan tartalmakat is, otthoni fiókokban lapuló fényképeket, archívumokban megtalált újságcikkeket, képeket, videókat, kamerákból, fényképezőgépekből, telefonkból.

Ehhez a munkához bárminemű segítséget nagy örömmel fogadunk, legyen az jelenlegi vagy volt táncosunk, vagy csak lelkes követőnk. Jelentkezz bátran! Egy baráti csapat vár!