kurzusok

Táncórák minden korcsoportnak

Heti 20 táncórában 4 városban 200-nál is több embert ismertetünk meg a táncban rejlő életerővel, energiával és szeretettel életkoruktól függetlenül legyen az akár a 4 éves legkisebb táncos vagy a 80 éves szenior danceró.

Kérdezz BÁRTAN!
swing és tangó

Swing és Tangó
tanulj gyakorlott tanároktól

Meghitt és emberközeli felnőtt táncoktatás, kellemes közösség és tér, két improvizatív tánc Észak- és Dél-Amerikából.

Hip hop
egy igazán energikus tánc

fiatal és tehetséges indiai származású tanárunkkal Parannal. Megfelelő létszám esetén külön gyermekkurzus indítását is vállaljuk. A Hip hop tanfolyam nemrég indult iskolánkban. Az ezen tanfolyamon felzárkózó és az újonnan érkező haladó megfelelő számú érdeklődő jelentkezése esetén induló Hip hop haladó tánccsoport Bharad Parantap indiai származású tánctanárunk koreográfiáját megtanulva fellépésekre és versenyekre várhat, készülhet, indulhat!

gyermek balett a tanévzárón

Balett
felnőtt és gyermek táncórák

Tanuld meg irányítani a tested! Fejleszd kecsességed, nőiességed, mozgáskultúrád. Csoportjaink igény szerint indulnak külön felnőtt és gyermek korcsoportban. Minimális csoportlétszám 5 fő.

Stretching
Melindával

Kiscsoportos stretching óra, hogy formában jöjj és maradj. Egyszerü gyakorlatok, könnyen elsajátítható, és akár otthon is gyakorolhatod minden nap, csakúgy mint Melinda.