Dunaág Táncműhely
Tanulj a legjobbaktól
képzett tanároktól

Gyermek és ifjúsági táncképzés a Dunaszerdahelyi Művészeti Alapiskola égisze alatt. Előkészítő 4 éves kortól. A legkisebbek az Aprók, nagyobbacskák az Ágacska táncsoportokban készülnek fel a Dunaág néptáncot elhivatott szinten táncolók csapatába és a MeLindy Hoppers swing-tánccsoportba.
Bővebben

Dunaszerdahely Táncklub
D-hey Dance Club

A táncklubban felnőtt táncoktatás mellett a tánc, mint egészséges életvitel és a táncos események közösség építő szerepe van előtérbe helyezve. És persze minden korosztály számára elérhetőek vagyunk közös fesztivál fellépések és különböző táncversenyeken való részvételek alkalmával. Nemcsak társastáncok és divattáncok tanításával foglalkozunk, mint az argentin tangó és a szvingtáncok különböző változatai, vagy a nemrégiben indult hip-hop mellett a klasszikus balett és egészségmegőrző mozgásgyakorlat órákkat is tartunk megfelelő számú érdekődő jelentkezése esetén.
Bővebben

Volner Nagy Melinda
Alapító & Táncpedagógus

Ozora András
Swing, Lindy hop, Jive, Boogie Woogie, Kizomba

Rácz Gábor

Rácz Gábor
Társvezető,
Argentin tangó

Bharad Parantap
Hip hop, Breakdance, Electricboogie

A Történetünk és HátterünkrEgészen a  kezdetektőlEST. 2013

Manapság már mindenki, a felnőttek is, szeretnék megvalósítani önmagukat, idejüket hasznos és fontos dolgokkal tölteni és emellett fit és egészséges időtöltést találni. Így alakult meg a Dunaág tánccsoportba járó gyerekek szüleiből az első táncklub. Néptáncot, majd Lindy hop-ot kezdtek táncolni, ehhez később jött az argentin tangó és a többi táncok. A D-hey táncműhey mind ezen táncolni vágyó gyermekek, ifjúság és felnőttek közössége, akik Volner Nagy Melinda vezetésével táncolni tanulnak, fellépésekre, versenyekre készülnek fel, fesztiválokra, kirándulásokra és egyéb szabadidős programokra járnak össze rendszeresen.

Bátran keresgélj oldalunkon, a lehetőségek közül. Biztosan találsz Magadnak megfelelőt.

 

A táncokotatás

A Dunaág Táncműhely Dunaszerdahely város támogatásával a Dunaszrdahely Művészeti Alapiskola égisze alatt tanítja a táncot iskoláskorú gyermekek számára. Az itt működő tánccsoportokat szintén Volner Nagy Melinda alapította, vezeti az ArsDancandi és Ágacska Polgári társulás háttérszrvezetek támogatásával.